Instalatii electrice

about

Aici, la Smart Electrik, suntem mândri să oferim clienților nostri lucrări de calitate, servicii de încredere și garanția siguranței.  Acoperim zona Bucuresti si imprejurimi. Asigurând o gamă largă de servicii de instalații electrice pentru segmentele comercial, industrial și rezidențial – suntem siguri că atingem și cele mai înalte exigențe.

Putem construi sau instala orice tip de sistem de instalații electrice de joasă tensiune necesar pentru o clădire comercială (hotel, birouri, medical, fit-out), spațiu industrial sau rezidențial. Ne angajăm să vă oferim o instalație electrică sigură și eficientă ce va satisface nevoile dvs. Suntem acreditați și autorizați de organele abilitate, ceea ce vă asigură că proiectul dvs de instalații electrice va fi realizat respectând normele și standardele în vigoare.

Să discutăm despre proiectele dvs! O discuție liberă este doar la un telefon distanță.

residential-heading

Instalații Electrice pentru Ansambluri Rezidenţiale

Utilizăm în lucrările noastre produse certificate și de o calitate garantată de partenerii noștri, nume cunoscute pe piața de echipamente electrice. Împreună vom găsi cu siguranță soluții la toate provocările tehnice ce pot apărea din partea clienților noștri.

Instalațiile au rolul de a face orice spațiu de locuit funcțional și confortabil, adaptându-l dorințelor și nevoilor individuale ale celor care îl ocupă.

În afară de alimentarea cu energie electrică și asigurarea protecției, fiecare își dorește mai mult de la echipamentele din spațiul în care locuiește: comanda automată a iluminatului, reglarea temperaturii în funcție de vreme, sisteme de sonorizare în toate încăperile, un interfon prietenos, comandă la distanță a echipamentelor prin aplicații instalate pe telefon sau tabletă, sisteme de securitate integrate, precum și alte funcții ce asigură un confort sporit, siguranță și economie de energie.

Punând un deosebit accent pe siguranță, acordăm atenție, în egală măsură design-ului echipamentelor care sunt vizibile (întrerupătoare, corpuri de iluminat, sisteme de interfonie etc.)

ff

Instalații Electrice pentru Centre Comerciale

Avem cunostințele și experiența necesară pentru realizarea de instalații electrice complexe pentru orice tip de clădire comercială. Fie că vorbim de clădiri de birouri, spitale sau mall-uri, fiecare cu provocări și cerințe specifice, deținem know-how-ul și competențele de specialitate pentru a realiza sisteme electrice de orice dimensiune adaptate nevoilor spațiului deservit și solicitărilor clienților.

Fiabilitatea, siguranța și eficiența sunt prioritățile noastre. Folosim cele mai noi tehnologii și materiale de bună calitate, pentru a ne asigura că instalația electrică a spațiului sau clădirii este sigură pentru angajații, clienții și afacerea dvs. Oricare ar fi proiectul dumneavoastră îl vom trata cu profesionalism, calificare și atenție sporită la detalii.

Lucrările de instalații electrice pentru construcțiile comerciale necesită datorită specificului aplicațiilor o atenție deosebită, iar calitatea muncii efectuate în realizarea unei instalații electrice are implicații directe nu numai din punct de vedere estetic asupra investiției dvs., dar mai ales, în ceea ce privește siguranța și eficiența în utilizare.

Angajații noștri sunt calificați și au competențele necesare astfel încât:

  • Dețin cele mai actuale informații, instrumente și tehnologii pentru a asigura o lucrare sigură și fiabilă.
  • Înțeleg afacerea dvs. și nevoile electrice specifice domeniului în care activați de la retail la restaurante, birouri, spitale, spații pentru învățământ sau culturale, și până la aplicații în domeniul industrial.
  • Efectuează lucrări de o calitate adecvată încă de la început, evitând astfel timpi pierduți sau eventuale probleme de siguranță.
  • Urmăresc și respectă normele și standardele în vigoare găsind soluțiile tehnice potrivite la un cost corect pentru dvs.
commercial

Instalații Electrice pentru Mediul Industrial: hale, depozite etc

Oferim suport clienților noștri de la execuție, întreținere și service pentru instalațiile electrice în aproape orice aplicație din industrie. Folosindu-ne de cunoștințele și experiența acumulată, instalăm și integrăm echipamentele din instalațiile electrice, încadrându-ne în termenele impuse și optimizând la maximum soluțiile tehnice propuse.

Instalațiile electrice din domeniul industrial prezintă niște particularități atât legate de procesele tehnologice ce se vor desfășura în spațiile respective, cât și de siguranța sporită ce trebuie asigurată personalului implicat în deservirea instalațiilor. Începând cu realizarea unui sistem de iluminat optim și până la alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, toate categoriile de instalații electrice trebuie abordate într-o manieră integrantă, pentru a permite realizarea de economie de energie, ceea ce vă poate oferi o competitivitate corectă pe piață.

Oferim clienților noștri soluții personalizate pentru instalațiile electrice din domeniul industrial, soluții care și-au dovedit fiabilitatea, rentabilitatea și sustenabilitatea. Clienții ne sunt parteneri; prin urmare, suntem alături de ei în găsirea și adoptarea sistemelor de instalații electrice potrivite.

Asta face parte din munca noastră, să ne asigurăm că vă veți putea desfășura activitatea de producție sau logistică in condiții optime de siguranță și cu economie de energie.